Topic: Jakie są Wasze opinie o Adidas Tubular? Proszę o pomoc
Ma ktoś może takie buty i może coś o nich powiedzieć? Sprawdzą się przy takim codziennym użytkowaniu?
You are not logged in. Please login or register.
fotofuzja.pl → Sport → Jakie są Wasze opinie o Adidas Tubular? Proszę o pomoc
Ma ktoś może takie buty i może coś o nich powiedzieć? Sprawdzą się przy takim codziennym użytkowaniu?
Akurat trafiłeś bo nabyłem drogą kupna takie jakiś czas temu Spoko sprawa, bardzo wygodne, nawet zimą przy mniejszych mrozach nosiłem i dawały radę
Biorąc pod uwagę opinie o Adidas Tubular mojego męża, który też regularnie je nosi, to są godne zakupu. Bardzo dobra podeszwa jest w tych butach, poczytaj sobie o niej tutaj https://ctxsport.com/produkt/buty-adida … ar-shadow/. Antypoślizgowa to jedno, ale skutecznie amortyzuje ciężar człowieka, chroni stawy jednym słowem mówiąc
OK, dziękuję za pomoc. Mogę mieć do Was jeszcze jedną prośbę? Szukam jakichś butów do sportów halowych dla syna, już takiego zdrowo wyrośniętego Może ktoś, coś?
Jeśli mam coś polecić, to kupisz w naprawdę dobrej cenie Nike Mercurial Syperfly, według mnie świetne obuwie dla młodzieży bardzo aktywnej sportowo. Solidna, antypoślizgowa guma na podeszwie i wytrzymałe materiały na górze, które pomimo tego oferują świetny komfort termiczny. Warto według mnie.
Bardzo mi pomogliście, dzięki!
fotofuzja.pl → Sport → Jakie są Wasze opinie o Adidas Tubular? Proszę o pomoc